Sunday, 1 April 2012

AMT 2012/2013 (part 2)


Eh? Ada part 2 pulak? haha. Haruslah kan. Entry nie takperlu la nak taip banyak banyak. Hasil dari entry pertama saya, AMT 2012/2013 telah mendapat banyak cadangan dari reader blog KeReX nie. Terima kasih banyak banyak.

Kalau admin sebelum nie akan taip, straight to the titik, saya pulak nak taip straight to the puncak. hehe. Tak kenal maka tak cinta. So jom kita berkenalan dengan para AMT baru dengan lebih dekat lagi. :)

PRESIDEN
HAFIZI MOHD ZUBEL



NAIB PRESIDEN
SHARUL SHAZWAN



SETIAUSAHA
FATIN NABIHA



BENDAHARI
NURUL FARAH ASHIEKIN


BIRO LOGISTIK
AIZAD SAFWAN



BIRO PUBLISITI
NUR IZZATUL ATIQAH
(eza)



KETUA GUNUNG (degree)
NASRUDIN NASRI



KETUA GUNUNG (diploma)
MOHD ANIS


KETUA WALL CLIMBING (degree)
ROZANA


KETUA WALL CLIMBING (diploma)
MOHD AIREEN



KETUA FRISBEE (degree)
SAFIUDDIN
(bob)



KETUA FRISBEE (diploma)
ZULKIFLI
(zul)



KETUA PAINTBALL (degree)
ABDULLAH IKMAR



KETUA PAINTBALL (diploma)
AMIRUL FAHMIE


Fuhh. Lega. Habis meng-upload gambar gambar mereka nie. Untuk reader blog KeReX yg masih tak mengenali mereka, boleh la tekan link fb mereka yg ada dalam bracket ( ) . Dan juga untuk reader yg masih tak masuk dalam page KeReX boleh lah berbuat demikian. tekan link di bawah.


sekian, salam 1 KeReX. ;)

Wednesday, 28 March 2012

next trip.

XPDC GUNUNG CHABANG.

XPDC mendaki Gunung Chabang ni akan berlangsung dalam masa 2 hari lagi. Permintaan untuk menyertai trip ni amatlah memuaskan. Even sampai sekarang pun ada lagi yang bertanyakan tentang XPDC ni. Minta maaf sangat sangat. Seperti yang telah tertera di poster, hanya 30 sahaja tempat yang disediakan.

SIAPA CEPAT DIA DAPAT.
:)




Kami juga menjual t-shirt XPDC Gunung Chabang ni. Kalau nak dibandingkan dengan baju trip trip sebelum ni, baju trip Chabang nie lebih ringkas tetapi masih ada keistimewaannya.

Apakah keistimewaannya?

*
*
*
*
*
*
*



Bahagian depan t-shirt Chabang nie ada tertera perkataan I LOVE KeReX. Bersesuaian dengan tema trip kali nie "jiwang". haha.

Sekian, salam 1 KeReX. ;)

Tuesday, 27 March 2012

AMT 2012/2013

Fuhh fuhh fuhh. Sesat pulak time nak carik blog nie tadi. Macam jalan kat dalam hutan. Banyak sangat halangannya. Habis bersarang rupanya blog KeReX nie. haha. Takpe. With the new admin, insyaAllah blog nie akan diupdate sekurang kurang nya sebulan 2 kali. ;)

Iklan semata mata.

Terlebih dahulu setinggi tinggi ucapan terima kasih kepada AJK yg terlah berjaya mengadakan AGM KeReX yg ke-4. Kamu semua memang terbaik. AGM berjalan dengan lancar walaupun mengalami sedikit kelewatan. Tahniah kepada semua AJK dan juga kepada para hadirin yg telah menghadirkan diri. :)


POSTER AGM KE-4

Pada 16 Mac 2012, Mohd Shaufy atau lebih dikenali sebagai Ahmad Bino telah memperkenalkan barisan AMT ke-5 2012/2013 dan secara rasminya membubarkan barisan AMT ke-4.

Straight to the puncak la la kan. Entry nie untuk memperkenalkan barisan para AMT ke-5.

Presiden : Komeng
Naib Presiden : Sharul
Setiausaha : Nabeh
Bendahari : Farah Bha
Biro Logistik : Aizad Safwan
Biro Publisiti : Izzatul Atiqah
Ketua Gunung (degree) : Ahmad Chong
(diploma) : Anis
Ketua Wall Climbing (degree) : Roza
(diploma) : Aireen
Ketua Frisbee (degree) : Safiuddin
(diploma) : Zul
Ketua Paintball (degree) : Abdullah Ikmar
(diploma) : Amirul Fahmi



Kepada AMT baru, selamat menjalankan tugas yang telah diberikan kepada anda. Semoga KeReX terus maju dengan pemerintahan barunya. :)


p/s : Jika ada sebarang kemusykilan, comment, cadangan, sila berhubung dengan barisan AMT baru. Sekian, terima kasih. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...